Pharmaself24 modellen

Door de verschillende modellen van de Pharmaself24 is er altijd een model dat past in uw apotheek. De modellen hebben verschillende afmetingen en u kunt kiezen uit meerdere indelingen. Graag advies over welk model het beste bij uw apotheek past? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

pharmaself24-compact

Pharmaself24 Compact

De Pharmaself24 Compact is het kleine broertje van de Pharmaself24 Multi. Deze 24-uurs uitgifteautomaat voor medicatie neemt slechts één vierkante meter in beslag, waardoor deze uitermate geschikt is voor een apotheek met een kleiner oppervlak.

pharmaself24-entry

Pharmaself24 Entry

Bent u geïnteresseerd in een Pharmaself24 Multi, maar heeft u net te weinig ruimte om deze te plaatsen? De Pharmaself24 Entry biedt alle voordelen van een 24-uursautomaat, maar neemt net iets minder ruimte in beslag.

pharmaself24-classic

Pharmaself24 Classic

De naam zegt het al, dit is de klassieke versie van de Pharmaself24. Deze automaat wordt al meer dan 10 jaar gemaakt, wat aangeeft dat hij zijn sporen wel verdiend heeft. Het scherm van de Pharmaself24 Classic is iets kleiner vergeleken met de Hexagon.

pharmaself24-hexagon-multi

Pharmaself24 Hexagon Multi

Bij de Pharmaself24 Hexagon Multi is de goede basis van de Pharmaself24 Classic gecombineerd met een nieuw jasje. De machines zijn namelijk identiek aan elkaar, echter heeft de Hexagon Multi een modern frontpaneel, wat gebruikersvriendelijker is en een groter scherm heeft.

pharmaself24-L-shape

Pharmaself24 Hexagon L-Shape

Een rare hoek in de apotheek of juist een verloren hoekje waar niks mee gedaan wordt? Met de Pharmaself24 Hexagon L-Shape kan deze ruimte efficiënt gebruikt worden. De L-vorm van de machine kan zowel linksom als rechtsom geplaatst worden.

Wilt u op uw locatie ook een
24-uursautomaat?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag onze gratis brochure aan en bekijk op uw gemak welke mogelijkheden de Pharmaself24 u biedt.

Contact

Ceban Automation B.V.
Kapittelweg 18

4827 HG Breda
076 205 5119