Selecteer een pagina

Verkoop

De Pharmaself24 biedt flexibiliteit door talloze opties. U kunt zelf het aantal posities in de automaat en de maten van de bakken bepalen. Daarnaast kunt u de Pharmaself24 uitbreiden met track & trace-systemen en Loxis. U kunt kiezen voor een Classic of een Hexagon frontpaneel en bij de Classic versie heeft u een keuze in kleur. 

De Pharmaself24 is speciaal ontworpen om in de buitenmuur te plaatsen. Hij is vandaalbestendig en dankzij zijn robuuste ontwerp kan hij in de pui van uw apotheek of uitdeelpost geplaatst worden. Vanzelfsprekend kunt u de uitgifteautomaat ook binnen neerzetten.

Taalmodule

Op de Pharmaself24 kunt u tot zes verschillende talen installeren. De patiënt kan eenvoudig aangeven in welke taal hij of zij met de automaat wil communiceren door middel van een druk op het scherm. Op dit moment hebben we de modules Turks, Arabisch, Engels, Duits, Frans en Nederlands standaard beschikbaar. Wilt u voor uw apotheek een andere taal toevoegen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zonnekap (voor de Classic)

Bij de Classic versie van de automaat kan het zo zijn dat uw automaat zo staat dat op een bepaald moment van de dag de zon er precies op schijnt. Hierdoor kan het zijn dat de leesbaarheid van het scherm verminderd. Met een zonnekap kan dit probleem makkelijk verholpen worden en voorkomt u dat er ongewenst licht op het scherm valt.

Snellaadoptie

De naam zegt het al, deze optie zorgt ervoor dat de machine sneller geladen kan worden. Doordat de zijkant van de automaat er afgehaald wordt, kunnen de bakjes er handmatig uitgehaald worden. In deze bakjes legt u de medicatie, u scant de barcode op het bakje en plaatst het bakje terug in de automaat. Deze handmatig methode van laden werkt sneller dan de machine laten laden. Let wel, de snellaadoptie moet er vanaf het begin af aan opgebouwd worden. Dit kan niet achteraf.

Promotiepakket voor uw klanten

Om uw klanten op een makkelijke manier te informeren, bieden we promotiemiddelen aan van de Pharmaself24. Met het promotiepakket kunt u uw klanten informeren en stimuleren om gebruik te maken van de uitgifiteautomaat. Er wordt uitgelegd hoe de machine werkt en wat de voordelen zijn voor uw klant. Het pakket bestaat uit A5 flyers, A2 posters, beelden en tekst voor uw website en voor social media.

OTC module

Door de pinmodule kan ook handverkoop via de automaat aangeboden worden. Voor klanten is het prettig dat ze voor zelfzorggeneesmiddelen niet in de rij hoeven te staan en de middelen ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar zijn. De handverkoop kunnen patiënten tegelijk met hun herhaalmedicatie bestellen maar is ook afzonderlijk beschikbaar.

Leasen

De Pharmaself24 kan ook geleased worden. Komt u een leasecontract overeen met uw bank, dan kan vervolgens de Pharmaself24 worden aangeschaft en geplaatst. De maximale looptijd is 6 jaar. Na afloop van de laatste termijn wordt de Pharmaself24 eigendom van de apotheek.

Wilt u op uw locatie ook een
24-uursautomaat?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag onze gratis brochure aan en bekijk op uw gemak welke mogelijkheden de Pharmaself24 u biedt.

Contact

Pharma Robots B.V.
Kapittelweg 18

4827 HG Breda
info@pharmaself24.nl