Inmiddels ruim 400 installaties in Nederland

Verkoop

Met inmiddels ruim 400 installaties in Nederland is de Pharmaself24 dé uitgifteautomaat waarmee uw klanten 24 uur per dag hun medicatie kunnen afhalen. Dit kan zowel binnen als buiten de openingstijden van uw apotheek. De Pharmaself24 is speciaal ontworpen om in de buitenmuur te plaatsen. Hij is vandaalbestendig en dankzij zijn robuuste ontwerp kan hij in de pui van uw apotheek of uitdeelpost geplaatst worden. Vanzelfsprekend kunt u de uitgifteautomaat ook binnen neerzetten.

De Pharmaself24 biedt flexibiliteit door talloze opties. U kunt zelf het aantal posities in de automaat en de maten van de bakken bepalen. Daarnaast kunt u de Pharmaself24 uitbreiden met track-and-trace-systemen en Loxis. U kunt kiezen uit de standaardkleuren wit, blauw en groen. Ook bestaat de optie voor een kleur naar keuze.  

Taalmodule

Op de Pharmaself24 kunt u tot zes verschillende talen installeren. De patiënt kan eenvoudig aangeven in welke taal hij of zij met de automaat wil communiceren door middel van een druk op het scherm. Op dit moment hebben we de modules Turks, Arabisch, Engels, Duits, Frans en Nederlands standaard beschikbaar. Wilt u voor uw apotheek een andere taal toevoegen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zonneklep (voor de Classic)

Bij de Classic versie van de Pharmaself24 kan het zijn dat uw automaat zo staat dat op een bepaald moment van de dag de zon er precies op schijnt. Hierdoor kan de leesbaarheid van het scherm verminderen. Met een zonneklep kan dit probleem makkelijk verholpen worden en voorkomt u dat er ongewenst licht op het scherm valt. Uit voorraad leverbaar en kan in iedere gewenste kleur gespoten worden.

Snellaadoptie

De naam zegt het al, deze optie maakt dat de machine sneller geladen kan worden. Doordat de zijkant van de automaat een schuifdeur is, kunnen de bakjes handmatig gevuld worden. U scant de barcode op het bakje, daarna scant u het pakketje met medicatie en legt deze in het bakje. Tot slot scant u de locatie van de Pharmaself24. Deze handmatige methode van laden werkt sneller dan de machine zelf laten laden. Let wel, de gehele zijwand van de automaat moet bereikbaar zijn om deze optie te kunnen gebruiken.

Promotiepakket voor uw klanten

Om uw klanten op een makkelijke manier te informeren, bieden we promotiemiddelen aan van de Pharmaself24. Met het promotiepakket kunt u uw klanten informeren en stimuleren om gebruik te maken van de uitgifiteautomaat. Er wordt uitgelegd hoe de machine werkt en wat de voordelen zijn voor uw klant. Het pakket bestaat uit A6 flyers, A1 posters, beelden en tekst voor uw website en voor social media.

OTC module

Door de pinmodule kan ook handverkoop via de automaat aangeboden worden. Voor klanten is het prettig dat ze voor zelfzorggeneesmiddelen niet in de rij hoeven te staan en de middelen ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar zijn. De handverkoop kunnen patiënten tegelijk met hun herhaalmedicatie bestellen maar is ook afzonderlijk beschikbaar.

Leasen

De Pharmaself24 kan ook geleased worden via ABN AMRO lease. Wij ondersteunen u graag in de aanvraag voor deze leaseconstructie met hen. 

Wilt u op uw locatie ook een
24-uursautomaat?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag onze gratis brochure aan en bekijk op uw gemak welke mogelijkheden de Pharmaself24 u biedt.

Contact

Ceban Automation B.V.
Kapittelweg 18

4827 HG Breda
076 205 5119